Over Facides Dione

Facides Dione is de studievereniging voor (I)FM

Sinds collegejaar 2004 – 2005 is Facides Dione weer springlevend! In het huidige collegejaar zijn er wederom allerlei activiteiten waarmee FaDi (International) Facility Management zowel een bredere als gezelligere opleiding maakt.

Facides Dione is de studievereniging voor de opleiding (Internationaal) Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. De naam Facides Dione werd bedacht toen de opleiding nog Facilitaire Dienstverlening heette. Facides betekent ‘Gevuld/met inhoud’, Dione komt van Dionysus, de God van de wijn en ‘madness’. Facides Dione staat dus voor een vereniging met inhoud, maar ook met voldoende sociale aspecten! Op het moment van schrijven heeft de vereniging meer dan 1000 leden. In de dertien jaar dat FaDi bestaat hebben we een groot aantal zeer succesvolle activiteiten weten te realiseren.

Als studievereniging hebben wij als voornaamste doel om onze leden, allemaal studerende aan het Instituut voor (International) Facility Management, een onvergetelijke tijd te bieden. Dit realiseren wij door het organiseren van studiegerelateerde activiteiten. Hierbij valt te denken aan een excursie, een lezing of een debat binnen school. Meerdere keren per jaar zal de studiecommissie een leerzame activiteit organiseren. Daarnaast willen wij de onderlinge relaties tussen onze leden versterken. Dit doen wij door borrels, feesten en andere gezellige activiteiten te organiseren.

Check het kopje commissies en zie wie deze activiteiten allemaal mogelijk maken. FaDi verkeert in de gelukkige positie dat wij zeer gemotiveerde, gezellige actieve leden hebben. Mede dankzij deze mensen mag FaDi zich een succesvolle vereniging noemen!

Let op: Een lidmaatschap bij FaDi is nog altijd geheel vrijblijvend!