Feestcommissie

Feestcommissie

Feest_23-24.jpg

De samenstelling van de feestcommissie '23-'24 is als volgt:
Voorzitter: Anouk Jongsma

Algemeen lid: Tessa van Vliet 

Algemeen lid: Madelon de Haan 

Algemeen lid: Nynke Visser

Algemeen lid: Ilse Kremer 

Algemeen lid: Anouk Speelman

​​​

De feestcommissie bestaat uit 6 gezellige feestmeiden. Laten we ons even voorstellen: We beginnen natuurlijk bij onze fantastische voorzitter Anouk Jongsma. Wie had ooit gedacht dat zij onze voorzitter zou worden? Ze mag dan wel de oudste zijn, maar of ze ook verstandig is, daar doen we geen uitspraken over. Vervolgens hebben we onze vicevoorzitter, Madelon. Zij heeft deze rol gekregen vanwege haar schijnbaar verstandige karakter. Ze is al helemaal gesetteld, woont samen en heeft 2 katten, en dat voor een student. Daarom wordt ze ook wel gezien als de 'moeder' van de groep, hoewel ze deze rol niet altijd even serieus neemt.

Ons jongste en nieuwste lid is Tessa. Om welke reden dan ook, lijkt haar telefoon altijd kapot te zijn.

Ook al zitten Nynke en Ilse in hun laatste jaar en zullen ze binnenkort druk bezig zijn met afstuderen, willen ze toch graag hun creativiteit kwijt tijdens de themafeesten. Nynke komt uit Friesland, en dit is vooral te horen als ze met andere Friezen praat of wanneer ze net thuis is geweest. Ilse is wel druk met afstuderen, althans dat lijkt zo, maar daarnaast neemt ze haar liefde voor wijn drinken ook erg serieus. Ze drinkt het namelijk niet, ze 'zuipet.'

Ten slotte willen we jullie voorstellen aan Anouk Speelman, ook wel bekend als Moek Nouk. Ze is de komende tijd vooral te vinden op het platteland, waar ze heeft leren bier drinken als de beste en moeiteloos een 'bak' kan trekken.