Partnershipcommissie

​Partnershipcommissie

Partnership_23-24.jpg

De samenstelling van de partnershipcommissie '23-'24 is als volgt:

Voorzitter: Tom van Uffelen

​Algemeen lid: Jeff Gopal

Algemeen lid: Aniek van Dijken 

Algemeen lid: Lisanne Dijkstra

Algemeen lid: Krijn Wieldraaijer​​​​​​​​​​​​​​

Geachte leden, hierbij de partnercie. Wij zijn Krinna, Toby, Niekje, Jeffje en Lies.

We zullen ons even voorstellen. Allereerst toby de voorzitter aka de balansboy. Vaak in de gym, maar ook in de Brouwerij te vinden. Dit betekent dus hoe vaker je naar de sportschool gaat hoe meer je kan zuipen!

Dan gaan we nu naar onze ‘kleine opdonder’ Jeffje de vieze voorzitter. Sinds kort weer in het mooie Hoogezand, vanwege zijn stage. Hierdoor moet hij altijd weer op tijd naar huis als een kleine speler. Dit was vroeger heel anders en nam die zijn koude lahmacun altijd mee rond half 7 sochtends naar huis om vervolgens ermee in slaap te vallen.

Lisanne aka de onhandige Lies en aniek aka chachi sneakermeisje, onze feutjes voor dit jaar! Onze notulist de onhandige Lies is ook wel een pittige tante en zegt dus wat er op staat en dan nog Niekje als je nou advies nodig hebt voor schoenen, ben je bij Niek aan het goede adres!   

Krijn onze Bulldog van de commissie. Krinna zorgt ervoor dat alle coco’s worden georganiseerd en als andere commissie dit niet willen komt de grote bulldog naar voren. Zorg er maar voor dat je tegen ons strijd!

Verder zullen wij als Partnercie ervoor zorgen dat onze vereniging zoveel mogelijk nieuwe partners krijgen en gaan we een heel leuk jaar tegemoet komen.