Alumnicommissie

Alumnicommissie

Alumni_23-24.jpg

De samenstelling van de alumnicommissie '23-'24 is als volgt:

Voorzitter: Sven Palmers

Algemeen lid: Yasmine Boomsma

Algemeen lid: Kyra Adema

Algemeen lid: Marijke Wierema

Algemeen lid: Eva Wierenga 

Algemeen lid: Iris de Vries

Algemeen lid: Indy Sinkgraven

Algemeen lid: Stefan Dijkstra

De alumnicommissie, ook wel de "bejaardencommissie" genoemd. Bejaarden horen eigenlijk thuis in een verzorgingscentrum, en sommige leden van deze commissie lijken soms onder curatele te moeten staan. In hun trieste wanhoop om zich nog enigszins jong te voelen, halen ze alle mogelijke fratsen uit de kast om dat voor elkaar te krijgen. Elke week drinken ze zich doordeweeks en in het weekend meerdere keren volledig in de kreukels, en er zijn nog meer voorbeelden, maar daar hebben we nu niet genoeg tijd voor, want onze uren op deze aardbol zijn geteld. Dus laten we ons snel voorstellen.

Laten we beginnen met de leider van dit bonte gezelschap dat zich alumnicom noemt, Sven. Als oudste van de groep moet hij het goede voorbeeld geven. Hoewel hij beweert doordeweeks "niet te drinken," gaat hij onder dit motto elk weekend steevast keihard los. Stefan doet bijna hetzelfde. Het is een wonder dat hij heelhuids uit Bali is teruggekeerd na meerdere scooterongelukken. Zijn tijd na Bali wordt beschouwd als een extra leven.

Dan hebben we Marijke Gerard Wierema. Haar lach is berucht maar ook geliefd in de wijde omgeving van Groningen. Deze dame doet na FM een master, maar vindt het leven moeilijk te begrijpen.

We twijfelen of we Eva moeten omschrijven als een vechter of een alcoholist, maar Eva schroomt niet om doordeweeks flink aangeschoten te raken, om vervolgens om half 9 weer op kantoor te verschijnen.

Yasmine is onze TikTok-diva en eigenlijk de verstandigste van ons allemaal, maar zelfs zij weet af en toe "de fout in te gaan." Zo eindigt ze dan ook met een flinke kater en schaafwonden de dag erna.

Kyra, ondanks haar bijna 4 jaar bij FaDi, heeft nog veel te leren. Een Bozu-blik leegdrinken lukt haar nog steeds niet, en de helft eindigt altijd op de grond. Heel bizar.

Indy is de jongste van het stel en moet nog wennen aan haar omgeving. Om zich zo comfortabel mogelijk te voelen, verschijnt ze regelmatig in haar pyjama op een vergadering.

Iris is al een echte "beppe" en zegt minstens 100 keer per dag "even rustig aan, ik kan echt niet meer." Ze zou blij zijn als ze binnenkort in een rolstoel kan zitten.

Mochten jullie zin hebben om naar onze verhalen te luisteren, willen leren hoe je moet escaleren of je ook oud voelen maar toch jong willen zijn, wees dan welkom bij ons voor een gezellige borrel. Met knuffels van de alumnicommissie!