Reiscommissie

Reiscommissie

reis_23-24.jpg

De samenstelling van de reiscommissie '23-'24 is als volgt:

Voorzitter: Jasper Boersema
Vicevoorzitter: David Marissen
Penningmeester: Koen van den Berg
Secretaris: Demy Kooistra
Hoofd CoCo: Mette Mosterman
Algemeen lid: Tessa ten Hoor
Algemeen lid: Lieke de Weerd

De reiscommissie is dit jaar goed vertegenwoordigd met maar liefst zeven leden. Samen gaan wij dit jaar een geweldige binnenlandse-en buitenlandse reis voor jullie organiseren! Maargoed, wie zijn deze zeven leden nu eigenlijk?

Jasper is dit jaar gepromoveerd tot voorzitter maar verder is er weinig veranderd. Zijn leeftijd min zeven blijft namelijk nog steeds bij hem kleven. Hij zegt altijd niet naar de stad te gaan, maar na het trekken van twee bakken staat hij toch weer bij de bar vooraan. 

Dan onze vicevoorzitter David. Na een jaar twijfelen is hij dan toch actief lid geworden binnen een commissie en zorgt hij er bovendien voor dat iedereen de nachten goed doorkomt.

Voor de financiële zaken moet je bij Koen zijn, onze penningmeester dit jaar. Veel voor weinig is zijn motto! Kom je hem tegen in Dorst? Pas dan maar op dat je geen 13 shotjes sambuca voor je neus krijgt, anders loop je straks ook op krukken rond..

Waar zouden we zijn als we Demy niet hadden, onze secretaris die de notulen tijdens de vergadering in goede banen leidt. Over banen gesproken, neem haar vooral eens mee bowlen! De bowlingbal is namelijk niet het enige wat over de baan rolt, Demy rolt er gezellig achteraan. 

Onze hoofd CoCo Mette is als laatste bij de ReisCie aangesloten. Na een lange nachtelijke spraakopname heeft zij toch besloten om deze leuke commissie te joinen. Maar Mette, wat is nou de echte reden? ;) 

Tessa is één van onze algemene leden en heeft er pas in haar vierde jaar voor gekozen om zich aan te sluiten bij FaDi. Maar Tessa, zeg nou zelf.. in je laatste jaar bij FaDi gaan is niet zo handig als je nog geen bakken kan trekken hé… dussss hobby’s ?

Dan last but not least ons tweede algemeen lid Lieke. Dat zij de jongste is kan je wel merken aan haar keuze voor zoete witte wijn.