Sportcommissie

Sportcommissie

Sport_23-24.jpg

De samenstelling van de sportcommissie '23-'24 is als volgt:

Voorzitter: Stephanie Veldt

Algemeen lid: Finn Hesse 

Algemeen lid: Sophie Espeldoorn 

Algemeen lid: Lieke de Neef

Algemeen lid: Job Geerts

​​​​​​​Algemeen lid: Robin Hofman

Hoi allemaal! Wij zijn de sportcommissie van FaDi voor dit jaar. We gaan dit jaar twee leuke sportactiviteiten voor jullie organiseren en hopen jullie allemaal daar te zien!

Om te beginnen willen we jullie graag voorstellen aan onze voorzitter, Stephanie, die al haar hele leven worstelt met fietsen. Na een paar drankjes is lopen waarschijnlijk een beter idee, en achterop de fiets gaan zitten is dat ook niet, toch Tom?

Dan hebben we onze vicevoorzitter, Job, een fanatieke sporter, althans voordat hij zijn kniebanden scheurde, waardoor hij dit jaar niet kan sporten. Maar hij zal zijn best doen om er altijd bij te zijn, zelfs als dat betekent dat hij krukken of een rolstoel gebruikt.

Vervolgens hebben we Sophie, de penningmeester, die net zo fanatiek is op het volleybalveld als in de brouwerij. Een bal over het net slaan of een biertje achterover slaan, ze doet het met evenveel enthousiasme. Op een schaatsbaan zul je Sophie niet snel tegenkomen, aangezien ze niet zomaar 3 gekneusde ribben oploopt...

En wat is er leuker dan een commissie met Finn? Altijd zichzelf en altijd zin in een drankje. Als je dorst hebt, hier is een tip van Finn: Holger Pils met stukjes, er is niets lekkerders. Als topspits van V.V. d' Olde Veste scoort hij doelpunten voor hun goals en net zo makkelijk scoort hij punten voor onze commissie.

Dan hebben we onze eerstejaars, Lieke, benoemd tot hoofdcoördinator van de sportcommissie en vastbesloten om te winnen. Daag haar alsjeblieft niet uit voor een radslag, dat heeft haar namelijk 3 hechtingen bij haar oog gekost... Daarnaast is Lieke lid van Albertus, wat al genoeg zegt over haar drankgebruik. Een geweldige aanwinst voor deze commissie!

Met dit sterke sportteam hopen wij jullie allemaal terug te zien bij de activiteiten en de borrels! 🟢🟡🟢🟡🟢