Redactiecommissie

Redactiecommissie

Wij presenteren: de redactiecommissie!  

We beginnen bij Bonne, Bonne is vierdejaars FM-student en gepassioneerd voetballer en jeugdtrainer bij Lycurgus waar hij de derde helft zelden overslaat.  

Dan hebben we Sigrid, een derdejaars FM-student die over een poosje alles weet over inkopen. Sigrid is regelmatig in het zwembad te vinden om een baantje te trekken en met een feestje schrik je haar absoluut niet af.  

Iemand die we niet kunnen vergeten in dit lijstje is Ella, een vrolijke vierdejaars FM-student die altijd in is voor een potje hockey bij haar favoriete hockeyclub GCHC en graag nieuwe mensen ontmoet tijdens een gezellige avond.  

Nog twee te gaan, eerst Tessa. Tessa is derdejaars FM-student en ook bij haar kun je over een tijdje terecht met al je inkoop-gerelateerde vragen. Tessa is, als echte fanatiekeling, 2 keer per week te vinden in de sportschool om de nodige drankjes er weer af te trainen.  

Last but not least, Natascha. Tweedejaars FM-student die de drankjes graag aan je tafeltje komt brengen op het terras (en ze ook maar al te graag samen met je opdrinkt), horeca is haar passie. Naast al het rennen over het terras, probeert ze de laatste tijd ook weer wat te sporten. Met de nadruk op 'probeert'. 

De samenstelling van de redactiecommissie '21-'22 is als volgt:

Voorzitter: Natascha Willemse

Algemeen lid: Tessa Smit

Algemeen lid: Sigrid Pafforaad

Algemeen lid: Ella Mobach

Algemeen lid: Bonne Baar

2a1ff755-1762-43e2-b9e3-478c522a8f09.jpg