Redactiecommissie

Redactiecommissie 

Redactie_23-24.jpg

De samenstelling van de redactiecommissie '23-'24 is als volgt:

Voorzitter: Melissa Heikoop 

Algemeen lid: Pascalle Breeschoten

Algemeen lid: Marian Horlings 

Algemeen lid: Roos Kempenaar 

Algemeen lid: Marjolein Meester

De redactie is dit jaar volledig vernieuwd. Vijf ontzettend enthousiaste meiden vormen nu de commissie. Nog nooit heeft de redactie in de beginfase zo veel punten gescoord in de commissiecompetitie. Belangrijk is ook dat we een mascotte hebben: Perla de koe.

Laten we ons nu even voorstellen:

We beginnen met onze voorzitter, Melissa. Met haar 22 jaar is ze de oudste van de groep. Heeft ze al een vriend? Dat is nog niet helemaal duidelijk.

Dan hebben we Marjolein, onze vicevoorzitter en de moeder van de groep. Ze heeft een energieke persoonlijkheid en is altijd in voor een biertje of een dansje.

Vervolgens hebben we Marian, onze hoofdcoördinator. Dit kleine meisje raak je snel kwijt, niet alleen omdat je haar over het hoofd ziet, maar ook omdat ze altijd overal naartoe rent met een beetje alcohol op. Daarom is ze ook snel aangeschoten. Als je haar aan het eind van de avond zoekt, ren dan naar de hoek, daar vind je haar met een portie patat oorlog.

Pascalle, ons hoofd TikTok 1, lijkt misschien stil, maar ze heeft wel een groot mondje! Als je haar een biertje geeft, is het binnen enkele seconden op.

Last but certainly not least hebben we Roos, ons hoofd TikTok 2, de benjamin van de groep. We beschermen haar tegen alle mannen van FaDi ;) Ze houdt nog niet van bier, maar we leren haar graag hoe ze ervan kan genieten!