Nieuws

Zestiende bestuur gezocht!

De vacatures staan open voor het zestiende bestuur der Facides Dione. Dit bestuur is voor een halfjaar zodat de vereniging opnieuw kan proberen een februari vereniging te worden. Het zestiende bestuur betreft dus de periode van september 2019 tot februari 2020. 

Wat zijn de voordelen van een bestuursjaar? 

-          Een groot netwerk ontwikkelen;
-          een enorme persoonlijke ontwikkeling;
-          veel nieuwe ervaringen;
-          nieuwe vrienden voor het leven;
-          een absolute boost voor je CV. 

Hieronder worden de verschillende functies binnen het bestuur, waar je voor kunt solliciteren, omschreven: 

Voorzitter:
De voorzitter stelt een agenda op en neemt de leiding in de vergaderingen. De voorzitter is het aanspreekpunt voor het instituut en houdt controle op de taken van de andere bestuursleden. 

Secretaris:
Als secretaris houd je de hoofdmail van de vereniging bij, notuleer je tijdens de vergaderingen en zorg je ervoor dat de sociale media up to date blijft. Tijdens activiteiten maak je foto’s. Daarnaast zorgt de secretaris voor een goede samenwerking met de multimediacommissie en houd de secretaris het ledenbestand bij. 

Penningmeester:
Als penningmeester regel je alles met betrekking tot de geldzaken van de vereniging. Je houdt een kasboek bij dat gecontroleerd wordt door de kascommissie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken en bewaken van de begroting en het maken van een resultatenrekening.

Coördinator intern:
Als coördinator intern begin je met alle sollicitaties voor het samenstellen van de commissies. Voor de commissies ben je het aanspreekpunt, heb je wekelijks contact met de voorzitters van de commissies en houd je de voortgang van de commissies goed in de gaten. 

Coördinator extern:
Als coördinator extern zorg je dat alle contracten met partners goed worden onderhouden. Je bent de voorzitter van de partnerschipcommissie en samen met de leden van de partnershipcommissie houd je de contracten in orde, ga je op zoek naar potentiële nieuwe partners en houd je in de gaten of de contracten goed worden nageleefd. De coördinator extern is het contactpersoon voor de externe partijen. 

Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 31 mei doormiddel van een motivatiebrief en CV te sturen naar het volgende e-mailadres: facidesdione@org.hanze.nl

Heb je vragen? Of wil je graag een informerend gesprek? Kom dan langs op ons kantoor tussen 9:00-16:00 (F.023). 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen