Nieuws

Vacature twintigste bestuur

Facides Dione is opzoek naar een nieuw bestuur! Vanaf vandaag staan de vacatures open voor de functies binnen het twintigste bestuur der Facides Dione.

De volgende functies staan open:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Coördinator intern
  • Coördinator extern

 

Hieronder worden de functies die open staan beschreven:

Voorzitter:

Als voorzitter ben jij het gezicht van de studievereniging. Je stelt de agenda op, leidt de vergaderingen en onderhoud ook het contact met het Instituut. Jij kan gezien worden als het stuur van de auto, die de vier wielen de juiste kant op leidt, door jouw bestuursgenoten te ondersteunen in hun taken. Je hebt geen duidelijk takenpakket, want je bent het manusje van alles. Dit maakt het juist zo uitdagend en leuk!

 

Secretaris
Als secretaris heb jij een veelzijdig takenpakket. Jij bent verantwoordelijk voor de sociale mediakanalen van de vereniging, het bijhouden van het ledenbestand en de hoofdmail, het notuleren van vergaderingen en het maken van foto’s tijdens evenementen. Daarnaast sta jij in contact met de voorzitter van de multimediacommissie en maak jij de planningen voor de multimediacommissie. Als secretaris ben je erg gevarieerd bezig en zit je nooit stil, juist dat maakt het zo leuk!

 

Penningmeester

Als penningmeester ben jij van de financiën. Je begint het jaar met maken van een begroting, hierbij deel je de baten en de lasten in. Verder zorg je als penningmeester dat de boekhouding op orde is. Je kijkt wat er betaald moet worden, dit betaal je en vervolgens wordt dit verwerkt in de map en het e-boekhouden. Deze betalingen kunnen facturen zijn, maar ook declaraties van commissieleden. Ook zorg je dat er geld in het laadje komt door facturen te sturen naar bijvoorbeeld partners. Verder werk je als penningmeester nauw samen met de kascommissie, zij helpen door de boekhouding te controleren. Zo weten we zeker dat alles goed gaat met de financiën van de studievereniging.

 

Coördinator intern

Als coördinator intern begint je jaar met de sollicitaties voor het samenstellen van de commissies. Jij bent het aanspreekpunt voor alle commissies en hebt elke twee weken contact met de voorzitters van de commissies. Je houdt de voortgang van de commissies in de gaten en helpt ze waar nodig. Verder houd je de stand van de commissie competitie bij en krijg je dus alles mee van wat de leden aan het doen zijn. Hierdoor ben je met erg veel mensen in contact en dat is precies wat deze functie zo leuk maakt!

 

Coördinator extern

Als coördinator extern ben jij het aanspreekpunt van de vereniging voor de externe partijen. Je zorgt dus voor een professionele en representatieve houding tegenover externen. Het is belangrijk dat de huidige partners, wanneer deze nog steeds van toegevoegde waarde zijn, hun contract verlengen en een positief beeld behouden over de vereniging. Anderzijds, zorg je er als coördinator extern voor dat er nieuwe partners bijkomen, die financieel of voor de leden van toegevoegde waarde zijn. Tevens ben je voorzitter van de partnershipcommissie. Deze commissie helpt jou met het vervullen van jouw taken. Ben jij iemand die graag iets onderneemt, een vlotte babbel heeft en al een kijkje wil nemen in het echte bedrijfsleven? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Wat zijn de voordelen van het werkzaam zijn in het bestuur?

  • Een groot netwerk opbouwen;
  • Een enorme persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel nieuwe ervaringen;
  • Nieuwe vrienden voor het leven;
  • Een absolute boost op je CV.

 

Spreekt jou dit aan? Solliciteren kan tot uiterlijk 11 juni 2021 door je motivatiebrief en CV te sturen naar sollicitatiecommissiefadi@gmail.com.

 

Heb je vragen of wil je graag een informerend gesprek? Stuur een van ons een berichtje of mail naar facidesdione@org.hanze.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen