Nieuws

Vacature achttiende bestuur

Vanaf vandaag staan de vacatures open voor de functies binnen het achttiende bestuur der Facides Dione. Het achttiende bestuur betreft de periode van september 2020 tot februari 2021 met de mogelijkheid om een half jaar door te gaan*.

De volgende functies staan open:
- Voorzitter
- Secretaris
- Penningmeester
- Coördinator intern
- Coördinator extern

Hieronder worden de openstaande functies omschreven: 
Voorzitter
De voorzitter stelt een agenda op en neemt de leiding in de vergaderingen. De voorzitter is het aanspreekpunt voor het instituut en houdt controle op de taken van de andere bestuursleden. 

Secretaris
Als secretaris heb jij een veelzijdig takenpakket. Jij bent verantwoordelijk voor de sociale mediakanalen van de vereniging, het bijhouden van het ledenbestand en de hoofdmail, het notuleren van vergaderingen en het maken van foto’s tijdens evenementen. Daarnaast sta jij in contact met de voorzitter van de multimediacommissie en maak jij de planningen voor de multimediacommissie.

Penningmeester
Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging.  Jij stelt onder andere aan het begin van het half jaar een begroting op en zorgt ervoor dat deze wordt nageleefd. Ook verwerk jij declaraties en zorg jij dat facturen betaald worden.

Coördinator intern
Als coördinator intern begin je met de sollicitaties voor het samenstellen van de commissies. Voor de commissies ben je het aanspreekpunt. Je hebt wekelijks contact met de voorzitters van de commissies en houd je de voortgang van de commissies in de gaten. 

Coördinator extern
Als coördinator extern zorg je dat alle contracten met partners goed worden onderhouden. Je bent de voorzitter van de partnerschipcommissie en samen met de leden van de partnershipcommissie houd je de contracten in orde, ga je op zoek naar potentiële nieuwe partners en houd je in de gaten of de contracten goed worden nageleefd. De coördinator extern is de contactpersoon voor de externe partijen. 

Wat zijn de voordelen van een bestuurs(half)jaar?
- Een groot netwerk opbouwen;
- Een enorme persoonlijke ontwikkeling;
- Veel nieuwe ervaringen;
- Nieuwe vrienden voor het leven;
- Een absolute boost voor je CV. 

Spreekt dit jou aan? Solliciteren kan tot uiterlijk 18 mei 2020 door je motivatiebrief en CV te sturen naar sollicitatiecommissiefadi@gmail.com.

Heb je vragen of wil je graag een informerend gesprek? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. 

Met vriendelijke groet,
Het zeventiende bestuur der Facides Dione

* Het kan dus zijn dat een functie bij de volgende sollicitatieperiode dicht blijft.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen