De 60e en 61e algemene ledenvergadering

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Facides Dione activiteit
Datum
16 feb. 2021

- Dutch only –

Namens het achttiende bestuur en het negentiende bestuur der Facides Dione wil ik jou van harte uitnodigen voor de 60ste en 61ste algemene ledenvergadering. De algemene ledenvergaderingen vinden plaats op dinsdag 16 februari 2021.

Tijdens de 60ste algemene ledenvergadering presenteert het achttiende bestuur haar halfjaarverslag. Tevens vindt haar dechargering plaats. De vergadering begint om 19:00 uur. Aansluitend vindt de 61ste algemene ledenvergadering plaats waarin het negentiende bestuur haar beleidsplan presenteert en tevens wordt gechargeerd. De vergaderingen vinden plaats vanaf 19:00 uur (aanvang 18:45 uur) en vinden plaats via Blackboard Collaborate vanwege de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt.

Wanneer jij aanwezig wilt zijn bij de vergaderingen, kan je je opgeven door je aan te melden via de website. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag je stem laten horen? Er is een mogelijkheid om je stem over te dragen aan een andere Fadiaan. Dit kan alleen worden doorgegeven via de mail, mail dan naar facidesdione@org.hanze.nl. Het opgeven of overdragen van stemrecht kan tot uiterlijk dinsdag 15 september, 12:00 uur.

De documenten zullen twee weken voor de vergadering worden opgestuurd. De financiële stukken ontvangen jullie vijf werkdagen van tevoren. Wij willen jullie vragen om de stukken goed door te lezen, wanneer je aanwezig bent op de algemene ledenvergadering(en).

De link naar de stukken die behandeld worden tijdens deze vergaderingen staat hieronder genoteerd:
https://www.facidesdione.nl/vereniging/documentatie/algemene-ledenvergadering

Wij kijken uit naar jullie virtuele aanwezigheid! 

In het kort:
Wat: 60ste en 61ste algemene ledenvergadering
Wanneer: dinsdag 16 februari 2021, 18:45 uur aanvang en 19:00 uur start
Waar: Blackboard Collaborate
Inschrijven: voor dinsdag 16 februari, 12:00 uur via de website

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien