55ste en 56ste algemene ledenvergadering/55th and 56th general members meeting

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
25 feb. 2020 19:00 - 22:00
Locatie
Humanistisch verbond

Namens het zestiende bestuur en het zeventiende bestuur der Facides Dione wil ik jou van harte uitnodigen voor de 55ste en 56ste algemene ledenvergadering. 

Op dinsdag 25 februari zal het zestiende bestuur haar halfjaarverslag presenteren en vindt tevens haar dechargering plaats. De vergadering zal beginnen om 19:00 uur. Aansluitend zal de 56ste algemene ledenvergadering plaatsvinden waarin het zeventiende bestuur haar beleidsplan presenteert en tevens wordt gechargeerd. De vergaderingen vinden plaats vanaf 19:00 (aanvang 18:45) in het Humanistisch Verbond, W.A. Scholtenstraat 2, 9712 KW te Groningen.

Wanneer jij aanwezig wilt zijn bij de vergaderingen kan jij je aanmelden via de website. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag je stem laten horen? Er is een mogelijkheid om je stem over te dragen aan een andere Fadiaan. Dit kan alleen worden doorgegeven via de mail. 
Je aanmelden of het overdragen van stemrecht kan tot uiterlijk dinsdag 25 februari, 12:00 uur.

Voor deze vergaderingen is het niet mogelijk om de stukken geprint te krijgen. Wel is het toegestaan om de stukken zelf uit te printen of mee te nemen op bijvoorbeeld je telefoon, tablet of laptop. De documenten zullen twee weken voor de vergadering worden opgestuurd. De financiële stukken ontvangen jullie vijf werkdagen van tevoren. 
Wij willen jullie vragen om de stukken goed door te lezen, wanneer je aanwezig bent op de algemene ledenvergadering(en).

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien