Facilicom

Facilicom-sponsor.png

Bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun core business. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom Services Group is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Facilicom kan op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. We houden panden schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie – inclusief de installatietechniek – en onderhoud van panden is aan ons toe te vertrouwen.

Facilicom telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, BelgiëFrankrijk en Engeland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

Facilicom biedt ook een tweejarig traineeship aan. Daarvoor zoeken we jaarlijks managementtalenten uit Nederland en België. Jonge mensen die de ambitie hebben om zich te ontwikkelen tot een allround, klant- en resultaatgerichte leider. Meer weten? Klik dan op de volgende link: http://www.werkenbijfacilicom.nl/traineeship