Nieuws

Vacature zeventiende bestuur

Vanaf vandaag staan de vacatures open voor de functies binnen het zeventiende bestuur der Facides Dione. Het zeventiende bestuur betreft de periode van februari 2020 tot september 2020 met de mogelijkheid om een half jaar door te gaan*.

De volgende functies staan open:

- Voorzitter

- Coördinator intern

- Coördinator extern

Hieronder worden de functies die openstaan omschreven:

Voorzitter

De voorzitter stelt een agenda op en neemt de leiding in de vergaderingen. De voorzitter is het aanspreekpunt voor het instituut en houdt controle op de taken van de andere bestuursleden. 

Coördinator intern

Als coördinator intern begin je met alle sollicitaties voor het samenstellen van de commissies. Voor de commissies ben je het aanspreekpunt, heb je wekelijks contact met de voorzitters van de commissies en houd je de voortgang van de commissies in de gaten. 

Coördinator extern

Als coördinator extern zorg je dat alle contracten met partners goed worden onderhouden. Je bent de voorzitter van de partnerschipcommissie en samen met de leden van de partnershipcommissie houd je de contracten in orde, ga je op zoek naar potentiële nieuwe partners en houd je in de gaten of de contracten goed worden nageleefd. De coördinator extern is het contactpersoon voor de externe partijen. 

Wat zijn de voordelen van een bestuurs(half)jaar? 

- Een groot netwerk opbouwen;

- Een enorme persoonlijke ontwikkeling;

- Veel nieuwe ervaringen;

- Nieuwe vrienden voor het leven;

- Een absolute boost voor je CV. 

Spreekt dit jou aan? Solliciteren kan tot uiterlijk 3 januari 2020 door je motivatiebrief en CV te sturen naar voorzitterfacidesdione@gmail.com.

Heb je vragen of wil je graag een informerend gesprek? Kom dan op werkdagen langs op ons kantoor tussen 09:00 uur en 16:00 uur (F.023). 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen