Nieuws

Heropening vacature achttiende bestuur

- Dutch only -

Zoals je waarschijnlijk wel vernomen hebt zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest met zoeken naar een nieuw bestuur voor de periode september 2020 - februari 2020. Met trots kunnen wij mededelen dat er een geschikte secretaris is gevonden, namelijk Kyra Adema! Echter is dit helaas nog niet genoeg om een nieuw bestuur te vormen. Om een bestuur te vormen zijn de functies voorzitter, secretaris en penningmeester noodzakelijk. Zonder bestuur kan de vereniging niet voorgezet worden en betekent het dat, wanneer er geen voorzitter en penningmeester wordt gevonden, de vereniging per september op non-actief gesteld moet worden.

Door velen van jullie wordt het bestuur altijd als ontzettend druk gezien. Graag willen wij benadrukken dat je binnen een bestuur helemaal vrij bent om eigen keuzes te maken wat betreft de invulling van jullie half jaar. Zaken zoals het beleid over sociale media, communicatie, commissies, activiteiten maar ook kantoortijden en overige zaken die bij een bestuurshalfjaar komen kijken, mogen ingevuld worden zoals jullie dat graag willen.

Wij zijn dus nog op zoek naar een voorzitter en penningmeester die in de periode van september 2020 - februari 2021 in het bestuur willen participeren. Solliciteren voor de functies coördinator intern en coördinator extern is ook mogelijk, maar deze functies kunnen niet vervuld worden zonder voorzitter en penningmeester in het bestuur.

Waarom zou een functie binnen het bestuur van meerwaarde zijn voor jou?
- Een netwerk opbouwen voor de toekomst;
- Verantwoordelijkheidsgevoel creëren;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- Zakelijke communicatie verbeteren;
- Een bestuursbeurs ontvangen;
- Ervaring opdoen in het organiseren van evenementen;
- Nieuwe vrienden voor het leven;
- Een verrijking van je studententijd.

Nogmaals willen wij benadrukken dat een bestuur niet gevormd kan worden als er geen voorzitter en penningmeester gevonden kan worden. Zonder bestuur moet de vereniging dan ook in september op non-actief gesteld worden. Solliciteren voor een van de functies is mogelijk tot en met woensdag 8 juli 2020 door je CV en miotiatievebrief te sturen naar sollicitatiecommissiefadi@gmail.com. Mocht je nog vragen hebben of twijfelen, neem dan contact met ons op. 

Wij hopen jouw sollicitatie tegemoet te zien.

Met vriendelijke groet,

Het voltallige zeventiende bestuur der Facides Dione

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen