Nieuws

Heropening vacature klassenbegeleiders en vrijwilligers introductieweek

Beste Fadianen,

Dit jaar organiseert de introductiecommissie van 31 augustus 2020 t/m 4 september 2020 weer een introductieweek voor nieuwe studenten. Dit is dé week om jouw introductieweek te herbeleven. Dit jaar zal de introductieweek er anders uitzien dan voorgaande jaren. Eén dag vindt online via Blackboard plaats en er is een programma bij de Klonie. De introductiecommissie is nog opzoek naar IFM klassenbegeleiders en organisatorische vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om je eigen klas te begeleiden of organisatorisch mee te helpen als vrijwilliger? Solliciteer dan uiterlijk maandag 29 juni door jouw CV, motivatie en voorkeursfunctie te sturen naar fadiintroductie@gmail.com.

Hieronder worden de functies verder toegelicht.
Als organisatorisch vrijwilliger help je mee met de op- en afbouw van activiteiten tijdens de introductieweek. Je wordt vooral ingezet tijdens de dagen bij de Klonie (onder andere tijdens de survival en de BBQ).

Als klassenbegeleider ben je verantwoordelijk voor je eigen klas. Dit ga je doen in duo’s. Je zorgt tijdens deze week dat jouw klas zich thuis voelt op de opleiding. Uiteindelijk zal jij ervoor zorgen dat zij een week zullen hebben om nooit te vergeten.

Ik zie jouw reactie graag tegemoet! Mocht je vragen hebben, dan kan je mij altijd bereiken.

Met vriendelijke groet,

Kim Seinen
Hoofd vrijwilligers van de introductiecommissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen